Bewertungen von Rozey Rotterdam

Neue Beurteilungen

5.0
Hanna
23 Januar 2022
Shusma
16 Januar 2022
Megan
14 Januar 2022

We hebben heerlijk gegeten! Hopen dat jullie snel weer open mogen!

Cindy
11 Januar 2022

Heerlijk gegeten! En zeer schappelijk geprijsd inclusief een aantal drankjes of fles wijn. Aanrader!

Lieke
9 Januar 2022

Lekker eten, goed verpakt. Erg veel waar voor je geld en net zulke goede kwaliteit als in het restaurant zelf. Hopelijk snel weer aan een tafel ipv in mijn eigen keuken.

Gabriella
30 Dezember 2021

Om 17:00u heeft mijn vriend onze bestelling afgehaald zoals dit telefonisch was afgesproken. Bij het afhalen van het eten werd ons tot mijn verbazing medegedeeld dat het eten al sinds 14:30u klaar stond waardoor het inmiddels was afgekoeld. Toen ik aangaf dat dit niet conform de gemaakte afspraak was, reageerde de medewerkster onprofessioneel en onbegripvol. Met een mager excuus, de toon waarop ik werd aangesproken en de reactie dat de bon wel zou moeten kloppen ben ik al met al ontevreden over jullie service. Het verbaast mij dat dit niet goed is gegaan aangezien ik voorafgaand aan eerste kerstdag meermaals telefonisch contact met jullie heb gehad over de bestelling en het ophalen daarvan. Uiteindelijk heeft onze visite moeten wachten en was ik behoorlijk geïrriteerd over het telefoongesprek.

Mark Nuijten
27 Dezember 2021

We waren erg tevreden over de bestelling die we hadden gedaan op 2e kerstdag. Rozey had een hele duidelijke beschrijving bij de bestelling gedaan met aanwijzingen hoe de bakjes opgewarmd konden worden in de oven. Dat is allemaal prima gelukt en het was erg lekker. Volgende keer hopen we weer in het restaurant zelf te kunnen eten, maar voor nu was dit een prima oplossing. Het was ook mooi gepresenteerd en supervriendelijk personeel bij het afhalen!

Jacqueline
26 Dezember 2021

in een woord PERFECT ­čĹî

Fam. L. Harinck
26 Dezember 2021

Voor mijn zoon en schoondochter, die veganistisch eten, hadden we als verrassing een etentje gepland bij Rozeys in Delft, om daarna langs het strand te gaan in Kijkduin, op eerste kerstdag.Om te vieren dat het hun eindelijk gelukt is een huisje te vinden.Vorige week vrijdag had ik dat online geboekt,de dag erna kwam de lockdown.Omdat wij in de Hoeksche Waard wonen, heb ik het omgezet naar take-away in Rotterdam.Het was verrassend goed en gevarieerd, en erg gezellig zo thuis.De service is ook goed: een van de bakjes bleek niet gevuld te zijn, toen wij daarover belden, werd direct aangeboden, om het langs te brengen.Maar aangezien de afstand krijgen we nu dat geld retour.Wij zijn zelf geen veganisten,maar vonden het zo lekker, dat we nog eens met het hele gezin in Rotterdam willen komen eten.Complimenten voor de versheid en de subliem gekruide gerechten!

N
26 Dezember 2021

Heerlijk gegeten, leuke gerechtjes.

Melissa
25 Dezember 2021

Het was heerlijk!

R. Gottschalk
25 Dezember 2021

Super lekker! Dankjewel! Bestelde dit voor kerstdiner op werk waar we geen vegan catering kon worden besteld. Het enige dat miste was het toetje (garden), denk dat die was vergeten ofzo. Dankje!

H. Vaasen
25 Dezember 2021

Alles was heel smakelijk en goed verzorgd. Alles is dan ook helmaal op gegaan. Ook de kleinere hebben gesmuld. Dank jullie wel.